0 db termék van a kosaradban
  • Határidőnaplók
  • Tervező naptárak
  • Flower Garden
  • Iskolai füzetek
  • Asztali naptárak
oldal nyomtatása oldal ajánlása

Rólunk

Kedves Partnerünk! 

A naptárkiadás- és gyártás területén szerzett közel 15 éves tapasztalatunkkal a háttérben, idén úgy éreztük, hogy itt az ideje olyan termékkel is megjelenni a piacon, amely valóban megkülönbözet minket a többi kiadótól.

A kreativitás és a kiváló minőség révén, Flower Garden termékcsaládunk áthidalja a szakadékot a művészet és az üzleti élet között. Válogatott, szokatlan termékek sorozatát kínáljuk, finom papírokkal, ikonikus tervekkel.

Nem szokványos módon, festőművészek alkotásait felhasználva igyekeztünk olyan elegáns produktumokat varázsolni az üzletek polcaira, melyekkel eddig még nem találkoztak vásárlóink. A család termékei nemcsak megjelenésükben különlegesek, hanem a tradicionálistól eltérő beltartalmak is teljesen új impulzosokat adnak felhasználóinknak. További egyedülálló tulajdonsága, hogy a vásárló által megkedvelt desing az egész asztalát egységessé teheti, hiszen a könyöklőtől, az asztali naptáron át, a jegyzetekig és agendákig, mindent megtalálhat azonos grafikával ellátva.  

Mindemellett az okostelefonok, táblagépek és a XXI. század technikai csodái mellett hisszük, hogy a mai kor emberének is szüksége van a hagyományosan kialakított, elegáns kivitelű, finom részletekkel kidolgozott  naptár termékekre. 

Cégünk abban a szerencsés helyzetben van, hogy az erre legalkalmasabb eszközök, a határidőnaplók, gyűrűs, asztali, speditőr naptárak gyártásával és értékesítésével foglalkozik, rendkívül széles és változatos naptárválasztékot kínálva ügyfelei számára.

Kiadónknál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy termékeinket a partnereink igényeinek figyelembevételével alakítsuk ki. Kollégáink minden segítséget megadnak ahhoz, hogy az Ön vállalkozása számára legprofesszionálisabb termékcsaládokat tudjuk biztosítani.

Bízunk benne, hogy 2023-as naptárkatalógusunkban mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket. Kérjük, tekintsék meg választékunkat!


Ványik László

© Copyright © 2011 Absolut Naptárkiadó Kft. - 1053 Budapest, Papnövelde u. 8. 2. em. 26. - Telefonszám: +36 96 529 065