0 db termék van a kosaradban
  • Határidőnaplók
  • Gyűrűs kalendáriumok
  • Asztali naptárak
  • Tervező naptárak
  • Falinaptárak
  • Kategória
oldal nyomtatása oldal ajánlása

Rólunk

Kedves Partnerünk!

Az okostelefonok, táblagépek és a XXI. század összes technikai csodái mellett hisszük, hogy a mai kor emberének is szüksége van a hagyományosan kialakított, elegáns kivitelű, finom részletekkel kidolgozott papír alapú naptár termékekre.

Cégünk abban a szerencsés helyzetben van, hogy az erre legalkalmasabb eszközök, a határidőnaplók, gyűrűs, asztali, speditőr naptárak gyártásával és értékesítésével foglalkozik, rendkívül széles és változatos naptárválasztékot kínálva ügyfelei számára.

A tavalyi év nagy mérföldkő volt kiadónk történetében, hiszen a már megszokott könyvformátumú naptáraink mellett számos újdonsággal, egyediesítési lehetőséggel is megjelentünk.

Az idei évben a már megkedvelt határidőnaplóink mellett új - kifejezetten nőknek szóló - naptárcsaládot jelentettünk meg. Mystic agendáink között mindenki megtalálja az egyéniségének, karakterének leginkább megfelelő határidőnaplót.

Kiadónknál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy termékeinket a partnereink igényeinek figyelembevételével alakítsuk ki. Kollégáink minden segítséget megadnak ahhoz, hogy az Ön vállalkozása számára legprofesszionálisabb termékcsaládokat tudjuk biztosítani.

Bízunk benne, hogy 2015-ös naptárkatalógusunkban mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket. Kérjük, tekintsék meg választékunkat!


Ványik László

© Copyright © 2011 Absolut Naptárkiadó Kft. - 1053 Budapest, Papnövelde u. 8. 2. em. 26. - Telefonszám: +36 96 529 065